top of page

tor. 07. sep.

|

Williamsburg

Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

I hele den europeiske historien finner du varianter av det som opprinnelig ble kalt et “kóryos”: et fellesskap av krigere, sverget til lojalitet til hverandre, og innviet i krigens åndelige mysterier.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven
Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

Tid og sted

07. sep. 2023, 18:00 – 20:00 CEST

Williamsburg, Williamsburg, Karl Johans gt. 35, 0162 Oslo, Norge

Gjester

Om arrangementet

Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

Norse Tradition har igjen gleden av å invitere til pub-foredrag på Williamsburg. Denne gangen skal vi snakke om vikingtidens magiske elitekrigere: berserkere og ulvhedner!

I hele den europeiske historien finner du varianter av det som opprinnelig ble kalt et “kóryos”: et fellesskap av krigere, sverget til lojalitet til hverandre, og innviet i krigens åndelige mysterier. I Sparta ble denne tradisjonen til agogen, og i den keltiske verden kalte man den fianna. I Roma var den kjent som comitatus, og i Norden finner vi en den i berserkerne og ulfhednene, elitekrigere med overjordisk mot og styrke, velsignet av Odin. Likhetstrekkene mellom disse magiske elitekrigerne, og vår egen norrøne variant, er temaet for denne kvelden.

Vi vil møtes på Williamsburg i Oslo, midt på Karl Johan. Det blir anledning til å spise før og etter foredraget, og å bestille seg noe godt å drikke underveis. Etter foredraget blir vi sittende en stund og hygge oss, og setter stor pris på alle som vil være med på det.

Pris per billett er 300kr, og inkluderer en drikkebong som du kan løse ut i baren.

Billetter

  • Billett

    Billetten inkluderer tilgang til arrangementet samt drikkebong for én person.

    kr 300,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page