top of page

tor. 07. des.

|

Granbar

Norrønt på Granbar: Kjønn og seksualitet i norrøn tid

I dette lattermilde foredraget vil du få innblikk i hvordan vikingene så på sex og seksualitet. Vi vil blant annet snakke om synet på kvinne og mann, seksuell legning, og seksualitetens funksjon i norrøn tid.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Norrønt på Granbar: Kjønn og seksualitet i norrøn tid
Norrønt på Granbar: Kjønn og seksualitet i norrøn tid

Tid og sted

07. des. 2023, 18:00 CET

Granbar, Tangenveien 129, 1450 Nesoddtangen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Norse Tradition har gleden av å invitere til et helt nytt og spennende foredrag på Nesoddens perle, Granbar!

Denne gangen skal vi snakke om noe vi svært ofte får spørsmål om: Hvordan så man på seksualitet og kjønn i vikingtiden? Var monogami normen? Hadde vikingtidens samfunn en forståelse av seksuelle legninger? Hva var menn og kvinners roller på norrøn tid, og hva var ansett som kvinnelig og mandig? Hva var ekteskapets funksjon for familier, og i samfunnet forøvrig? Hvilken råderett hadde man egentlig over sitt eget kjærlighetsliv? 

Dette foredraget blir både lattermildt og lærerikt, og du vil få innblikk i hva vikingtidens samfunn tenkte og følte om temaer som alltid har opptatt mennesket. 

Vi vil møtes på Granbar på Nesodden, kun en kjapp båttur fra Aker Brygge. Billetten inkluderer en drikkebong som du kan omsette til noe godt i glasset i baren. Etter foredraget blir vi sittende en stund og hygge oss, og setter stor pris på alle som vil være med på det. 

Vel møtt!

Billetter

  • Billett

    Billetten inkluderer tilgang til foredraget samt én drikkebong for én person.

    kr 300,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page