top of page

lør. 21. okt.

|

Ringnes Brygghus

Norrøne festspill: nornenes gilde

Dette blir en kveld helt utenom det vanlige, hvor du vil møte nornene, nordens skjebnegudinner, ansikt til ansikt. Disse vil ta deg med på en reise til to av de viktigste hendelsene i den norrøne mytologien: Trymskvadet og Lokasenna.

Norrøne festspill: nornenes gilde
Norrøne festspill: nornenes gilde

Time & Location

21. okt., 18:00 CEST

Ringnes Brygghus, Thorvald Meyers gate 2A, 0555 Oslo, Norge

Guests

About

21. oktober åpner vi en dør til vikingenes verden. Bokstavelig talt.

Da vi i våres satte opp dette arrangementet for første gang, var interessen så stor at billettene solgte ut fort og mange som hadde lyst til å bli med ikke fikk plass. Derfor er det med stor glede vi nå inviterer dere alle til denne ekstraforestillingen i høst!

Dette blir en kveld helt utenom det vanlige, hvor du vil møte nornene, Nordens skjebnegudinner, ansikt til ansikt. Disse vil ta deg med på en reise til to av de viktigste hendelsene i den norrøne mytologien: Trymskvadet og Lokasenna. Du vil tas med rett inn i gudenes gilde, og ikke bare høre om, men se med egne øyne, hvordan Tor mistet hammeren, og hvordan Ragnarok startet.

Norrøne festspill er en interaktiv dramatisering av de gamle gudediktene fra vikingtiden, oversatt til moderne norsk av Norse Tradition. Denne kvelden blir en blanding av historie, tradisjon og fest, og en mytisk reise inn i fortiden. På menyen står et kort foredrag, to norrøne skuespill fra vikingtiden, et møte med skjebnegudinnene og vakker sang fra middelalderen. Sammen med gudene skal vi både på bryllup til jotunheimen, og på gjestebud til Æge, dypt under havet. 

Skuespillene vil foregå i Festsalen på Ringnes Brygghus på Grünerløkka, og gjestene vil sitte til bords med gudene. På scenen vil nornene Urd, Skuld og Verdande, som sitter ved Yggdrasils røtter, lede oss gjennom kvelden, og synge de gamle sangene for oss. 

Det vil være anledning til å kjøpe seg drikke før, under og etter forestillingen. Det blir også mulighet for å bestille pizza fra Ringnes bryggeriers kjøkken, som vil serveres etter forestillingen. Mer informasjon om matbestilling vil du motta i forkant av arrangementet.

Norrøne festspill er et samarbeid mellom Norse Tradition, Anima Mundi teater og Ringnes Brygghus. Medvirkende skuespillere er Mathias Leander Olsen, Trine Anette Fostervold, Toramari Faremo, Aksel Molteberg, Henrik Lysøe og Anna Tungodden.

Følg denne lenken for å kjøpe billetter: 

https://www.norsetradition.no/event-details/norrone-festspill-nornenes-gilde-1

Tickets

Pris

Antall

Total

 • Billett

  kr 300,00

  Billetten gir tilgang til arrangmentet for én person. Billetten kan ikke refunderes.

  kr 300,00

  0

  kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page