top of page

lør. 29. apr.

|

Ringnes Brygghus

Norrøne festspill: Nornenes gilde

Dette blir en kveld helt utenom det vanlige, hvor du vil møte nornene, nordens skjebnegudinner, ansikt til ansikt. Disse vil ta deg med på en reise til to av de viktigste hendelsene i den norrøne mytologien: Trymskvadet og Lokasenna.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Norrøne festspill: Nornenes gilde

Time & Location

29. apr., 18:00

Ringnes Brygghus, Thorvald Meyers gate 2A, 0555 Oslo, Norge

Guests

About

29. april åpner vi en dør til vikingenes verden. Bokstavelig talt.

Dette blir en kveld helt utenom det vanlige, hvor du vil møte nornene, nordens skjebnegudinner, ansikt til ansikt. Disse vil ta deg med på en reise til to av de viktigste hendelsene i den norrøne mytologien: Trymskvadet og Lokasenna. Du vil tas med rett inn i gudenes gilde, og ikke bare høre om, men se med egne øyne, hvordan Tor mistet hammeren, og hvordan Ragnarok startet.

Norrøne festspill er en interaktiv dramatisering av de gamle gudediktene fra vikingtiden, en mytisk reise inn i fortiden. Denne kvelden blir en blanding av historie, tradisjon og fest. På menyen står et kort foredrag, to norrøne skuespill fra vikingtiden, et møte med skjebnegudinnene og vakker sang fra middelalderen. Sammen med gudene skal vi både på bryllup til jotunheimen, og på gjestebud til Æge, dypt under havet. Skuespillene vil foregå i Festsalen på Ringnes Brygghus på Grünerløkka, og gjestene vil sitte til bords med gudene. På scenen vil nornene Urd, Skuld og Verdande, som sitter ved Yggdrasils røtter, lede oss gjennom kvelden, og synge de gamle sangene for oss. Det vil være anledning til å kjøpe seg drikke før, under og etter forestillingen.

Norrøne festspill er et samarbeid mellom Norse Tradition, Anima Mundi teater og Ringnes Brygghus. Dette er et enkeltstående - og enestående arrangement. Sikre deg billetter nå!

NB: Reiseforsikring vil normal dekke billetten dersom du blir forhindret fra å delta.

Tickets

Pris

Antall

Total

  • Billett

    kr 300,00

    Billetten inkluderer tilgang til arrangementet for én person.

    kr 300,00

    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page