top of page

Thu, Sep 07

|

Williamsburg

Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

I hele den europeiske historien finner du varianter av det som opprinnelig ble kalt et “kóryos”: et fellesskap av krigere, sverget til lojalitet til hverandre, og innviet i krigens åndelige mysterier.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven
Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

Time & Location

Sep 07, 2023, 6:00 PM – 8:00 PM GMT+2

Williamsburg, Williamsburg, Karl Johans gt. 35, 0162 Oslo, Norge

Guests

About

Norrønt på Williamsburg: Sønner av ulven

Norse Tradition har igjen gleden av å invitere til pub-foredrag på Williamsburg. Denne gangen skal vi snakke om vikingtidens magiske elitekrigere: berserkere og ulvhedner!

I hele den europeiske historien finner du varianter av det som opprinnelig ble kalt et “kóryos”: et fellesskap av krigere, sverget til lojalitet til hverandre, og innviet i krigens åndelige mysterier. I Sparta ble denne tradisjonen til agogen, og i den keltiske verden kalte man den fianna. I Roma var den kjent som comitatus, og i Norden finner vi en den i berserkerne og ulfhednene, elitekrigere med overjordisk mot og styrke, velsignet av Odin. Likhetstrekkene mellom disse magiske elitekrigerne, og vår egen norrøne variant, er temaet for denne kvelden.

Vi vil møtes på Williamsburg i Oslo, midt på Karl Johan. Det blir anledning til å spise før og etter foredraget, og å bestille seg noe godt å drikke underveis. Etter foredraget blir vi sittende en stund og hygge oss, og setter stor pris på alle som vil være med på det.

Pris per billett er 300kr, og inkluderer en drikkebong som du kan løse ut i baren.

Tickets

  • Billett

    Billetten inkluderer tilgang til arrangementet samt drikkebong for én person.

    NOK 300.00

Total

NOK 0.00

Dele dette arrangementet

bottom of page